Ohjelmaideoita pikkujouluihin 2023

Elokuu on alkanut, ja moni meistä nauttii viimeisistä kesälomapäivistä. Me Hupsista Keikkaa Oy:llä alamme valmistautua syksyn rientojen lisäksi käsillä olevaan pikkujoulukauteen. Seuraavaksi otetaan katsaus pikkujoulut 2023 mahdollisuuksiin!

Kurkataan pikkujoulukauden mahdollisuuksiin Hupsista Keikkaan kanssa

Yritysfestarit

Yritysfestarit lanseerattiin vuoden 2022 pikkujoulukaudeksi. Festarit ovat sinun yrityksesti festit. Pakettiin kuuluu julisteet SinunYritysFest-logolla, festarirannekkeet, AV-tekniikka, festariin sopiva streetfood, festaripelejä (minigolf, mölkky, tikanheitto, beer bong…), VIP-alue, photobooth, lava-alue sekä tietenkin esiintyjät juuri teidän henkilöstönne tyyliin! Tämä suosittu juhlamuoto toimii minifestarimuodossa 30 henkilöstä ylöspäin aina satoihin osallistujiin asti.

Yritysfestejä on toteutettu niin toimistotiloissa, juhlavenuessa kuin ulkona lämmitetyssä festariteltassa. Festareihin on mahdollista ynnätä myös saunominen, paljuilu jne beachfestien tyyliin!

Parasta näissä bileissä on se, että ne voidaan järjestää ympäri vuoden. Talvella beachfestit tuovat hauskaa kontrastia ja joulu voidaan huomioida ruoassa, juomissa tai vaikkapa koristelemalla tekopalmun joulupalloilla!

Perinteiset pikkujoulut & Showband

Kaikille työporukoille ja konserneille kaikkein villeimmät hulluttelut voivat olla jo yksi mansikka liikaa kakussa! Tällöin voi olla järkevää taipua perinteisimpien juhlien puoleen – kunhan kaikki on hoidetaan tiptop-timanttisesti!

Perinteisiin pikkujouluihin kuuluu hyvä ruoka, hyvä live-musiikki, DJ tai muu viihteellinen ohjelma, julkkispuhuja, stand-up koomikko – sinun porukallesi sopivassa ympäristössä.

Kokeneet tuottajamme toteuttavat pikkujouluihin kaiken kutsuista, ilmoittautumislomakkeista, koristelusta, viihdeohjelmasta ja aikatauluttamisesta lähtien unohtamatta pienintäkään yksityiskohtaa. Jätä eri osapuolien kanssa neuvottelut ja sopiminen meille.

Pop-up pakopelit

Pop-up pakopelit tai pop-up strategiset pelit asennetaan rekvisiittoineen juhlatilaasi tai toimistotiloihin. Pakopeleissä on mukana sopiva määrä rastinvetäjiä ja ohjaajia, ajanottajia jne.

Pop-up pakopelejä olemme toteuttaneet mm. Hollywood-teemana yhdistettynä SinunYritys-gaalaan, murhamysteeri-rasteina ja futuristisina rasteina.

Me ehdotamme teemaa sinun porukallesi sopivaksi ja ideoimme teemoja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Seikkailupelit

Seikkailupeleihin lukeutuvat tiimipelitaitoja hiovat, henkilöstöille räätälöidyt ”Amazing Race”-tyyppiset tosi-tv-konsepteja muistuttavat ohjelmapalvelut sekä Island- tai museohoppingit. Nämä tiimipelit sopivat isommille porukoille, jotka voidaan jakaa useampaan joukkueeseen.

Seikkailupelit voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan venuesi lähiympäristössä, kaupungissasi, erikseen valitussa kohteessa, Turunmaan saaristossa, Örön linnakesaarella, parkkihallissa, mutaisella pellolla… vain mielikuvitus on rajana!

Miten valmis joukkueesi on heittäytymään? Teemaksi voidaan valita jokin historiallinen kausi, yleistieto-rastit, urheilulliset rastit, futuristinen tiede-teema tai vaikkapa kauhuteema Zombie-run-seikkailuna.

Murhamysteerit

Murhamysteeri on yksilöllinen elämys, jossa sinun porukkanne on pääroolissa. Jokaiselle osallistujalle jaetaan rooli, ja jokaisella on osa tarinassa, jonka te ratkaisette. Me tuomme paikalle rekvisiitan, asiaan kuuluvan ja aikakauteen sopivan tekniikan, ohjaajat ja apunäyttelijät. Murhamysteeri sopii 20 – 80 hengen ryhmille. Sitä suuremmille ryhmille ohjelma modataan pop-up muotoon, jolloin porukat jaetaan tiimeihin, jotka lähetetään ratkomaan mysteeriä pakohuonepisteiden kaltaisilla rasteilla.

Vuodesta 2020 ehdoton ykkössuosikki ohjelmapalvelustamme on ollut murhamysteerit ja pop-up pakopelit. 90 % tilaajista ovat olleet yrityksiä ja synkät, jännittävät ja huumoria pursuavat leikkimieliset murhamysteeri-illat on tilattu loppuvuoden juhliin. Loput tilauksista ovat menneet yksityisjuhliin, useimmiten 20 – 40 hengen syntymäpäiväjuhlijoille.

Jaa kirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *