Pikkujoulut tulevat – nyt juhlitaan mukisematta!

Sinä olet oman alasi asiantuntija. Me taas olemme experttejä räätälöimään juuri teidän porukallenne sopivat juhlat! Järjestä kanssamme mielet räjäyttävät pippalot, joista puhutaan vielä Juhannuksena!

Pikkujoulut alusta loppuun – sinulle tarjottimella

Järjestämme ilomielin kaiken Save the date -kutsujen grafiikasta ja animaatiosta, teemasommitteluihin, somisteisiin, ruokaviinisi valintaan (ja maisteluun), tekniikkaan ja esiintyjiin.

Kauttamme saat loistavat esiintyjät, bändit, juontajat, bile-emännät ja isännät, stand up-koomikot, mentalistit, taikurit, eturivin puhujat…

Ainoa vihollisemme juhlajärjestelyissä on aika, jonka tikittäessä parhaat varataan jo nyt! Olethan siis yhteydessä tarjouspyyntösi kera mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään!

Viljami sekä ahkerat ja huiput yhteistyökumppanimme ovat valmiita somistamaan teidänkin juhlatilanne tai toimistonne juhlakuntoon!

Juhlapaketit

Yritys Awards

Vuoden Kahvinkeittäjä, Vuoden Nörtti, Vuoden Myöhästelijä… Yritys Awards on yrityksenne gaala, jossa henkilökuntaa palkitaan leikkimielisillä pysteillä. Pukukoodi on tietysti red carpet-tasoa ja juhlijat voivat pukeutua iltapukuihin ja frakkeihin, tai vaikkapa elokuvatähdiksi.

Yritysfestarit 

Yrityksen omat festarit rannekkeineen ja artisteineen. Festarit nimetään yrityksenne nimen mukaan tai muulla yhdessä keksityllä nimellä. Tilana toimii saunatilat, toimistotilat, juhlatila tai kartano. Festareita voi juhlia pienesti tai monen sadan ihmisen kera. 

Huonot pikkujoulut

UUTTA! Huonot juhlat, tai ajankohtaisemmin Huonot pikkujoulut ovat nimensä mukaisesti erittäin huonot kemut! Vieraat eivät kuitenkaan tätä tiedä. Kun juhlatilaan saavutaan, todetaan, että sama paikka onkin varattu Eskon ja Kaisa-Marian häätiloiksi ja kaaso itkee pihalla epäonnea. Talkkari ei löydä avaimiakaan. Sitten kun päästään sisään, tarjoilijat eivät todellakaan osaa hommiaan ja ruokakin on kylmää.

Pop Up Escape pikkujoulut

Olet saattanut ystäväporukalla mennä Escape room-peliin, ja ehkä olet päässyt uloskin. Mutta tiesitkö, että pakopelit voivat myös tulla luoksesi? Nämä pikkujoulut alkavat hauskalla tiimipelillä.  Toimistotilaan, juhlatilaan tai saunatiloihin tulleet pakopelipisteet ratkaistaan näissä kemuissa yhteistyöllä. Lopuksi parhaat onnistumiset palkitaan leikkimielisesti. Lue lisää!

Mysteeri-pikkujoulut

Oletko koskaan osallistunut – tai kuullut jonkun osallistuvan – murhamysteeriin? Mysteeri-pikkujoulut seuraa Murhamysteerin osallistavaa konseptia, mutta tällä kertaa henkilökuntasi on tulossa ihan ”tavallisiin” teemajuhliin. Yhtäkkiä, kesken hyvän alullepääsyn, joku siepataan dramaattisesti. Henkilökunnalle valkenee, että he ovat kekkereissä saadakseen siepatun henkilön takaisin! Lue lisää.

Pimeät jatkot

Kun muu ohjelma on ohitse, ja kello lyö paljon, on aika aloittaa ne parhaat bileiden osat, eli jatkot! Jatkoilla riehutaan ja örvelletään vapaasti, eikä niistä ole pakko muistaa kaikkea. DJ, reivit, vaahtobileet, karaoke, aikuisten pikkutuhmat esitykset – hyvällä maulla tietysti… kauttamme saat takuulla parhaat esiintyjät, somisteet ja äänentoiston… Kunhan olet ajoissa liikkeellä! Tutustu esiintyjävälitykseemme.

Ota yhteyttä!

Täytä helppo tarjouspyyntölomakkeemme heti, tai laita meille sähköpostia. Saat meiltä tarjouksen aina 24h sisään!