Yritystapahtumat, -juhlat ja tiimipäivät avaimet käteen

Tehdään sinunkin yrityksesi virkistyspäivistä, Tyky-päivästä, Kick-offista tai muusta yritystapahtumasta odotukset ylittävä elämys!

Tiimipäivät, virkkarit, henkilöstöpäivät tulossa? Tai kenties isompi kokous tai koulutuspäivä? Autamme yrityksiä kokonaisvaltaisesti tilaisuuksien järjestämisessä. Järjestämme tarvittaessa sopivat tilat tilaisuudellesi, pidämme huolen tarjoiluista sekä somistuksesta ja tekniikasta. Tietysti myös tilaisuutesi epävirallisen osuuden viihteellinen ohjelma järjestyy myös puolestamme!

Entä mitä yrityksesi juhlat voisivat tällä kertaa sisältää? Järkätäänkö yrityksesi omat festaribileet rannekkeineen? Laitetaanko toimari kosteisiin vaahtobileisiin sekoilemaan? Vai luodaanko huikea gaala Hollywoodin tapaan, valloittavien esiintyjien kera? Mieletön seikkailu saarella, jossa löydät työkavereistasi uusia puolia? Haasta pomosi tai henkilöstösi tekemään jotain, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeneet. Me olemme messissä!

Miten edetään?

Ota meihin yhteyttä ja esitä toiveesi ja ajatuksesi.

Palaveerataan yhdessä sopivana ajankohtana. Teemme teille ideariihen perusteella mahdollisimman valmiin ja kattavan tarjouksen, jota hiotaan yhdessä passeliksi. Sopimukset kehiin asianmukaisesti ja laskutus urakkana tai tuntityönä – kuten se teitä palvelee parhaiten!

Haluamme päästä aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Tehdään yhdessä tavallisesta jotain erityistä

Perustimme Hupsista Keikkaan, koska olimme kyllästyneitä haaleisiin tapahtumiin ja juhliin, jossa kaikki tehtiin riman alta. Me palamme halusta luoda tilaisuuksia, jotka yllättävät yksityiskohdillaan, naurattavat ja tempaavat mukaansa!

Raikkaat ideat yhdistettynä vankkaan osaamiseen on yhtä kuin onnistunut, unohtumaton, ennen kokematon tilaisuus!

Railakkaat teemajuhlat henkilöstön, kumppaneiden tai asiakkaiden ratoksi

Tämä viihteellinen tapahtuma sopii yrityksen virkistyspäiville, tykypäiville sekä toimii myös asiakastilaisuuksissa. 

Yritysfestarit sopivat erityisesti porukalle, joka tykkää juhlia ja jolta ei meininkiä puutu. Näissä festareissa ei kuunnella klassista musiikkia oopperapenkeissä, vaan hypitään ja lauletaan bändin solistin mukana, sekoitetaan cocktaileja ja juhlitaan yön pikkutunteihin.

Sinun yrityksesi Awards -gaala?

Festariteeman saa nopeasti muunneltua myös gaala -juhliksi. Yrityksesi omat gaalat mahdollistavat niin hauskan yhdessäolon kuin henkilökunnan palkitsemisen ja kiittämisen. Gaala voi olla tyylikkäästi Hollywood – tai vaikka Casino -tyylinen, tai voimme yhdessä keksiä juuri teidän näköisen teeman.

Yrityksen gaalajuhlat menevät monenlaisiin tiloihin

Olivat yritysjuhlat sitten festarit, gaalajuhlat tai muut teemajuhlat, pystytään ne mitoittamaan teidän henkilökunnan ja tilan kokoon.

Juhlat onnistuvat:

  • Juhlatiloissa
  • Varastotiloissa
  • Toimistotiloissa
  • Ulkotiloissa


Isommille juhlille, gaaloille ja festareille voidaan järjestää toiveidesi ja budjettisi mukaan jopa esiintymislavat, bajamajat, teltat ja VIP-alueet sekä anniskelut. Teemme myös tarvittavat lupahakemukset viranomaisille. Jätäthän siksi tarjouspyyntösi hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Miten me toimimme

Kun tarvitset viihdyttävää ohjelmaa tai apua tilaisuutesi järjestämiseen, jätä meille tarjouspyyntö olennaisin tiedoin. Me vastaamme tarjouspyyntöösi 24h sisällä hintoineen päivineen. Tarvittaessa soitamme sinulle lisätietoja saadaksemme.