Haastemestarit

Haastemestarit perustuu vuoden parhaan Game Shown Kultaisen Venlan vuosina voittaneeseen pähkähulluun viihdeohjelmaan.

Ohjelmassa yrityksesi henkilöstö jaetaan pienryhmiin, jotka pääsevät hauskalla tavalla kilpailemaan toisiaan vastaan suorittaessaan muutamia vähintäänkin eriskummallisia haasteita.

Kuka pudottaa kananmunan korkeimmalta
rikkomatta sitä? Entä kuka saa tuomarin sykkeen nousemaan korkeimmaksi, koskematta tuomariin? Kuka pystyy tilaamaan lähipizzeriasta kinkku-ananas-aurajuustopizzan sanomatta edellä mainittuja täytteiden nimiä ääneen? 

Nämä ja monet muut haasteet ratkotaan Haastemestari-illassa. Pelirupeaman kruunaa tietysti hulppea palkintojenjako.

Päästetään irti arjen vakavuudesta

Tässä pelissä itseään ei tarvitse ottaa liian tosissaan. Tiimipelailu nostattaa sykettä ja syventää naururyppyjä. Haastemestarit on porukkasi yhdistävä pelailushow, jossa pelinvetäjä johtaa porukkaa. Peli voidaan sovittaa monen kokoiselle porukalle. Ohjelman kesto sovitaan illan muiden suunnitelmien mukaan.

Ohjelmaksi yrityksen juhliin ja pikkujouluihin

Tämä ohjelmanumero on loistava heille, jotka ovat jo kokeilleet kaikkea. Ohjelmanumero saa porukan yhteen.

Jos halutaan, että yhteisellä päivällä tai juhlavalla illalla on jokin yhteinen teema, teeman aiheita voidaan räätälöidä mukaan haasteisiin. On sitten kysymys eri vuosikymmenten teemoista, Casino, Hollywood, Las Vegas, ysäri tai vaikkapa futuristinen teema…

Pelailun jälkeen voidaan nauttia maukas illallinen, tai rentoutua vaikkapa musiikin soidessa taustalla. Kysy meiltä ideoita jatkoille!

Haastemestarit sopii ohjelmanumeroksi:

  • Yli 15 hengen porukoille
  • Juhlatilaan, toimistotilaan, tai mihin tahansa tilaan, jossa on jonkinlainen yhteinen tila
  • Kaikille, jotka pitävät visailuista, lautapeleistä ja hauskanpidosta

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostilla info@hupsistakeikkaa.fi tai täytä helppo ja nopea tarjouspyyntölomake. 

Meiltä saat tarjouksen aina nopeasti, max 24h sisään!