Tapahtumatuotantoa lisäkipinällä

Yritystapahtumat

Kun tarvitset hyvät kemut, yritysjuhlat tai virkistyspäivät, Hupsista Keikkaa on sinulle oikea kumppani! Syksyn ja talven tapahtumia suunnitellaan nyt. Ohjelmaa ideoidaan, artisteja, venueita ja alan huipputekijöitä skoutataan ja ohjelmaa aikataulutetaan.

Apukätenä kuntien tapahtumissa

Kulttuurituotantotiimi ja kunnan hallinnon resurssit saattavat olla tiukoilla, kun on kyse kunnan järjestämistä tapahtumista. Meillä on kokemusta myös kuntasektorilla toimimisesta. Yhteistyö onnistuu kunnan verkostojen kanssa. Kysythän meiltä lisää ja kerrot tarpeistasi.

Nyt on aika tuottaa talven ja kevään tapahtumat

Hupsista Keikkaa Oy on tapahtumanjärjestämisen vankka ammattilainen. Kulttuurituottajat ja tapahtumatuottajat paiskivat hommia sekä juhlien, tapahtumien, kokousten, että markkinoiden ja muiden laajempien tapahtumakokonaisuuksien äärellä. Graafikko ja viestintäalan asiantuntija loihtii Save the date-kutsusi ja pitää huolen ilmoittautumisista. Meillä työskentelee lakimies sopimusten ja viranomaislupien- ja ilmoittelun parissa. 
 
Verkostoissamme on aimo annos tapahtuma-alan tekijöitä, kuten somistajia, catering-palveluntarjoajia, ohjelmapalvelua ja esiintyjiä, teknikoita, kuvaajia ym. Kerro meille, mitä tarvitset, niin varmasti löydämme sinulle ratkaisun!

Emme halua, että ihmiset kulkevat tylsän, luotaantyöntävän PR-pisteen ohi kauppakeskuksessa

Hupsista Keikkaa on erikoistunut toteuttamaan osallistavaa ja 
elämyksellistä ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Turuilla ja toreilla keksimme aina jonkin koukun toimintapisteiden tai myyntikojujen kohderyhmälle.  Aivojumppaa, tanssijalan vipatusta ja iloista meininkiä!  Voisiko joku näistä sopia teidän tapahtumiinne? 
Turuilla tai toreilla – keksimme aina jonkin koukun toimintapisteiden tai myyntikojujen kohderyhmälle.

Elämyksellisyyttä tapahtumiin ja PR-pisteille

Aina löytyy keino tehdä tavallisesta vähän hauskempaa.
 
Hahmopalvelumme oli elävöittämässä TPS Perhepeliä Gatorade Centerillä. Aulaan perustettiin lasten suosikkiprinsessoiden tapaamispaikka, Meet & Greet ja glitteröinti-piste, joka houkutteli paikalle satoja lapsiperheitä magneetin lailla. Voisivatko hahmot elävöittää sinunkin tapahtumaa tai promootiota?
 
Kysy lisää ohjelmatarjonnastamme!
Kauppakeskus Icco, Pori, Sokkolabyrintti ilahdutti kauppakeskuksen asiakkaita joulutorilla 2022
Hupsista Keikkaa järjestää juhlasi

Ohjelmapalveluja tilaisuuteesi

Meiltä kannattaa kysyä ohjelmaa juhliin. Osallistavan, ohjatun ohjelman lisäksi saat kauttamme esiintyjät. Verkostoomme kuuluu runsas kattaus bändejä, muusikkoja, DJ-palveluntarjoajia, koomikoita, stand-up-artisteja, tulitaiteilijoita ja näyttelijöitä.

Kauttamme saat myös tekniikan. Ääni- ja valotekniikka hoituu niinikään kauttamme ilman, että sinun tarvitsee huolehtia oikean PA:n tilaamisesta, melurajoituksista tai asennuksista.

Tarvittaessa hankimme myös luvat ja teemme viranomaisilmoittelut tapahtumastasi.

Kysy lisää ohjelmatarjonnastamme!

Livemusiikkia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Tarvitsetko tilaisuuteesi räväkkää bilebändiä, levy-yhtiöstä tutun huippuluokan artistin tai trubaduurin soittamaan instrumentaalimusiikkia dinnertilaisuuteesi? Kauttamme saat varmasti juuri sopivan esiintyjän tilaisuuteesi.

Kysy lisää ohjelmatarjonnastamme!

Kauttamme saat mm. Show & Covers inhouse-bändimme, lukuisia bilebändejä, trioja, duoja ja trubaduureja eri genreissä kumppaniemme talleista. Teemme yhteistyötä usean ohjelmatoimiston ja levy-yhtiöiden ja studioiden kanssa, joten kauttamme saat aivan varmasti sopivaa livemusiikkia tilaisuuteesi.

Esiintyjiä lasten ja koko perheen tapahtumiin

Lasten Synttärihahmot tarjoaa ohjelmaa ja esiintyjiä perheiden mieleen. Hahmot sopivat elävöittämään ja ihmetyttämään myös aikusille suunnattuja tapahtumia messuilla ja kauppakeskuksissa.

Kysy lisää ohjelmatarjonnastamme!

Gatorade Center, Turku, Jääkuningatar ilahduttamassa lapsiperheitä TPS-Perhepelissä lätkäkautena 2022

Virkistyspäivät

Olemme erikoistuneet loihtimaan hauskaa ja lennokasta ohjelmaa B2B-sektorilla. Voimme olla mukana virkistyspäivän suunnittelussa alusta alkaen, tai tuoda päivään sisällöllistä ohjelmaa, tekniikkaa, cateringin tai jonkin näistä. Virkistyspäivien ohjelma voi olla päivä saaressa seikkailleen tai vaikkapa rento saunailta. Pohditaan yhdessä teille sopiva ohjelma!

Asiakastapahtumat

Avajaiset, yrityksen perhepäivä tai muu yritystapahtuma. Meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme saat takuulla toimivan kokonaisuuden. Teemme kanssanne tiivistä yhteistyötä, ja pidämme huolen siitä, että erotut joukosta. Tehdään käsi kädessä vaikutus asiakaskuntaasi!

Yritysjuhlat ja pikkujoulut

Kun on aika pitää pirskeet ja kiittää henkilöstöä, käänny puoleemme! Meillä on kokemusta siitä, mikä toimii. Kehitämme jatkuvasti uusia ohjelmaideoita, skouttaamme uusia juhla- ja somistustrendejä maailmalta ja haluamme lanseerata tuoreimmat ja parhaimmat ideat sinun yrityksesi juhlissa!