Elävöittävää ohjelmaa talven tapahtumiin

Nyt on aika vetää tuotantomonot jalkaan ja lasketella sujuvasti kohti alkuvuoden tapahtumakautta!

Joka vuosi käymme ne läpi. Tammikuun ale-riehat ostoskeskuksissa, Ystävänpäivän, Laskiaisen, Runeberginpäivän, koulujen hiihtolomaviikot, Naistenpäivän, pääsiäislomaviikon, Vapun, valmistujaisviikonloput ja sitten onkin jo Juhannus! Mutta mitä uutta ja houkuttelevaa ohjelmaa sitä keksisikään tapahtumiin? 

Aivojumppaa, tanssijalan vipatusta ja iloista meininkiä! Me taistelemme tylsyyttä vastaan. Me olemme erikoistuneita toteuttamaan osallistavaa ja elämyksellistä ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. 

Ohjelman tulee meidän mielestämme aina olla vähän ekstraa. Jos vaikkapa laiturimyyjä haluaa tilata messujen PR-pisteelleen promootiohenkilön, me annamme hänelle sellaisen, mutta puemme hänet Merirosvoksi! Jos paikallinen suurmarketti tilaa taustamusiikkia, me toteutamme toiveen, mutta tuomme myös bändin, lava-valot, diskopallon ja saippuakuplakoneen!

Hahmopalvelumme oli elävöittämässä TPS Perhepeliä Gatorade Centerillä. Aulaan perustettiin lasten suosikkiprinsessoiden tapaamispaikka, Meet & Greet ja glitteröinti-piste, joka houkutteli paikalle satoja lapsiperheitä magneetin lailla. Voisivatko hahmot elävöittää sinunkin tapahtumaa tai promootiota?

Kuvan Sokkolabyrintti -toimintapiste luotiin Porin Kauppakeskus Iccon Citymarketin asiakkaiden ratoksi Pimeinä päivinä. Yhteistyössä Veravia Finland Oy.

Milloin olet viimeksi tanssinut kaupassa? Tai nähnyt musikaalin maitohyllyjen luona?

Miten olisi elämys marketissa?
Kun olet kaupassa, ja maitotiskillä oleva satunnainen asiakas alkaakin yhtäkkiä laulaa… Pian mukaan tulee stemmoineen muuan setä leipäosastolta. Kohta mukana tanssii myös yksi myyjä ja siistijä moppinsa kanssa. Jos näkisit tämän, pysyisikö naamasi enää vakiolukemilla? Veikkaan, että ei! Asiakkaasi menisi hymyillen kotiin ja kertoisi tapahtuneesta perheelleen – ehkä lataisi videon someen hastagillä #kauppasi.

Bileet pystyyn ruokamarkettiin,  tavaratataloon tai huonekalumyymälään keskellä arkea? 
Jääkuningatar pakaste-altaiden luokse jäädyttämään kaappeja. Tai vielä parempi, DJ soittamassa musiikkia 24/7-myymäläsi yöasiakkaille. Kun Bilebändi soittaa svengaavasti lavalla keskellä tavallista arkea tai vaikkapa Ystävänpäivän kunniaksi, nostaa se hymyn huulille.

Me ideoimme ja toteutamme flashmobit ja erilaiset elämykset tuottamaan iloa juuri sinun yleisöllesi, yrityksellesi ja asiakkaillesi! Verkostossamme on esiintyjiä muusikoista näyttelijöihin, taikureista mentalisteihin, somistajista teknikoihin. Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä voimmekaan toteuttaa!

Pop up pakopelit asiakkaiden huviksi ja aivojumpaksi
Elämyksiä jokaiselle kiireisen arjen keskellä vaikkapa Sokkolabyrintin peluuttamisen muodossa? 
Entäpä mystisen palapelin kokoamista, pulmien ja arvoitusten selvittämistä kauppakeskuksessa, messuilla tai marketissa? Me olemme vetäneet satapäisille osallistujille pakopelejä ja mysteeri-pelejä. Pulmapisteet ja ratkomistehtävät ovat ekspertiisejämme. Selviätkö arvoituksesta? Saatko lukon auki? Onnistutko sinä ja tiimisi avaamaan lukossa olevan matkalaukun ja ratkaisetteko morsetuskoodin annettujen vihjeiden avulla?

Avullamme saat elämyksellisyyttä tapahtumiin ja PR-pisteille

Messut, ostoskeskusten käytävät ja markkinat ovat täynnä myyntikojuja ja arvontapisteitä, jotka pysyvät muuttumattomina vuodesta toiseen. Kun me pääsemme mukaan laittamaan lusikkamme soppaan, mukaan tulee aina jotain ekstraa. Olemme sitä mieltä, että aina löytyy keino tehdä tavallisesta vähän hauskempaa.

Ideoidaanko yhdessä juuri teille sopivaa ohjelmaa ja elämyksellisyyttä nostamaan teidän ja kumppaneidenne toimintaa esiin?

Menevin terveisin,
Tina, Viljami, Jemina ja Le
puh. 044 0850 722
s-posti. info@hupsistakeikkaa.fi
www.hupsistakeikkaa.fi

Jaa kirjoitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *