Tehdään yhdessä tavallisesta jotain erityistä

Perustimme Hupsista Keikkaan, koska olimme kyllästyneitä haaleisiin juhliin, jossa kaikki tehtiin riman alta. Me palamme halusta luoda tilaisuuksia, jotka yllättävät, naurattavat ja tempaavat mukaansa!

Hullut ideat yhdistettynä vankkaan osaamiseen on yhtä kuin onnistunut, unohtumaton, ennen kokematon tilaisuus!

Yritysjuhlat

YritysFest 2023

Jos henkilöstösi lähtisi festareille, mille festareille lähtisitte? Olisiko rock -festarit teidän juttu? Kenties raskaampi heavy? Entä raikas pop, hienostunut jazz tai kapinallinen punk?

Yritysfestarit ovat juhlat, joissa toteutuu juuri teidän porukallenne mieluisa teema. Festareiden teema näkyy ja kuuluu kaikkialla – kutsuissa,  pukeutumisessanne, ohjelmassa, esiintyjissä esiintymisissä, ruoka- ja juomapöydässä, sekä tietenkin koristelussa ja somistuksessa.

Nämä railakkaat bileet tuovat festarikesän takaisin keskelle pimeintä kaamosta! Poutaa emme voi luvata, mutta tuomme tekopalmut, mojitot, oluttonkat ja henkilökunnan sinne, missä te juhlitte.

Mitä yritysfestarit sisältävät?

Yritysfestareiden ideana on, että ne näyttävät juuri teidän näköiseltä! Minifestarit, isot festarit tai jotain siltä väliltä, kaikki onnistuvat. Tuomme juhliinne tai  virkistyspäiväänne somistusta, juhlatarviketta ja muuta koristetta juhlatilanne mukaan. Festarit voidaan nimetä yrityksenne nimen mukaan tai muulla yhdessä keksityllä nimellä. Tilana toimii pienimmillään kokoustilat, saunatilat, toimistotilat ja suurimmillaan juhlatila, kartano, halli tai jokin ulkotila. Festareita voi juhlia vaikka muutaman kymmenen hengen porukalla pienesti tai monen sadan ihmisen kera, jolloin juhlien tunnusta tulee hyvinkin autenttinen.

Asiaan kuuluvat tietysti,

 • Festarirannekkeet,
 • Ruokakojut,
 • Glitterpisteen
 • Esiintymislava tai esiintymisnurkka
 • Mahdolliset ”aluerajaukset”, kuten VIP-alue
 • Street food -ruokailua tai muu ruokailu
 • Baari

Sovitaan yhdessä tarkemmat yksityiskohdat musiikista, teemasta sekä ohjelmasta. 

Yritysjuhlat avaimet käteen

Tehdään sinunkin yrityksesi tapahtumasta, Tyky-päivästä tai Kick-offista odotukset ylittävä elämys!

Mitä yrityksesi juhlat voisivat tällä kertaa sisältää? Järkätäänkö yrityksesi omat festaribileet rannekkeineen ja artisteineen? Laitetaanko toimari kosteisiin vaahtobileisiin sekoilemaan? Vai luodaanko huikea gaala Hollywoodin tapaan, valloittavien esiintyjien kera? Mieletön seikkailu saarella, jossa löydät työkavereistasi uusia puolia? Haasta pomosi tai henkilöstösi tekemään jotain, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeneet. Me olemme messissä!

Älä jää juhlien järjestelyissä yksin! Se on tylsää ja stressaavaa. Anna meidän auttaa – jätetään krediitit sinulle!

Miten edetään?

Ota meihin yhteyttä ja esitä toiveesi ja ajatuksesi. 

Palaveerataan yhdessä sopivana ajankohtana. Teemme teille ideariihen perusteella mahdollisimman valmiin ja kattavan tarjouksen, jota hiotaan yhdessä passeliksi. Sopimukset kehiin asianmukaisesti ja laskutus urakkana tai tuntityönä – kuten se teitä palvelee parhaiten!

Haluamme päästä aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Railakkaat teemajuhlat henkilöstön, kumppaneiden tai asiakkaiden ratoksi

Tämä viihteellinen tapahtuma sopii yrityksen virkistyspäiville, tykypäiville sekä toimii myös asiakastilaisuuksissa. 

Yritysfestarit sopivat erityisesti porukalle, joka tykkää juhlia ja jolta ei meininkiä puutu. Näissä festareissa ei kuunnella klassista musiikkia oopperapenkeissä, vaan hypitään ja lauletaan bändin solistin mukana, sekoitetaan cocktaileja ja juhlitaan yön pikkutunteihin.

Sinun yrityksesi Awards -gaala?

Festariteeman saa nopeasti muunneltua myös gaala -juhliksi. Yrityksesi omat gaalat mahdollistavat niin hauskan yhdessäolon kuin henkilökunnan palkitsemisen ja kiittämisen. Gaala voi olla tyylikkäästi Hollywood – tai vaikka Casino -tyylinen, tai voimme yhdessä keksiä juuri teidän näköisen teeman.

Yrityksen gaalajuhlat menevät monenlaisiin tiloihin

Olivat yritysjuhlat sitten festarit, gaalajuhlat tai muut teemajuhlat, pystytään ne mitoittamaan teidän henkilökunnan ja tilan kokoon.

Juhlat onnistuvat:

 • Juhlatiloissa
 • Varastotiloissa
 • Toimistotiloissa
 • Ulkotiloissa

Isommille juhlille, gaaloille ja festareille voidaan järjestää toiveidesi ja budjettisi mukaan jopa esiintymislavat, bajamajat, teltat ja VIP-alueet sekä anniskelut. Teemme myös tarvittavat lupahakemukset viranomaisille. Jätäthän siksi tarjouspyyntösi hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Punainen matto Hollywood -teemajuhlista

Miten me toimimme

Kun tarvitset viihdyttävää ohjelmaa tai apua tilaisuutesi järjestämiseen, jätä meille tarjouspyyntö olennaisin tiedoin. Me vastaamme tarjouspyyntöösi 24h sisällä hintoineen päivineen. Tarvittaessa soitamme sinulle lisätietoja saadaksemme.