Virkistyspäivät

Kyllästyttääkö tavanomaiset virkistyspäivät? Kaipaatko sen sijaan ainutlaatuista ohjelmaa? Meidän kauttamme saat yrityksen virkistyspäivät, TYKY-päivät, pikkujoulut ja asiakaspäivien tai koulutuspäivien viihteellisen ohjelmasisällön ideasta toteutukseen avaimet käteen – juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä. Nyt ei tarvitse stressata, kun me hoidamme virkistyspäivien ohjelman, suunnittelun ja aikatauluttamisen alusta loppuun, toivotulla ohjelmalla ja pitopalvelulla. Meiltä saat myös pelkät esiintyjät tai ohjelman tilaisuuteesi. Eli me voimme hoitaa koko paketin tai valitsemanne osa-alueet. Toimialueemme on pääasiassa Turku, Varsinais-Suomi, Helsinki ja Pirkanmaa.

Tehdään juhlien ja tapahtumanjärjestäminen sinulle helpoksi

Virkistyspäivät ja juhlien järjestäminen vievät aikaa. Lisäksi niiden suunnittelu osuu usein keskelle niitä hektisimpiä aikoja, jolloin henkilökunnan ajalliset resurssit olisi kannattavampaa vapauttaa työntekoon. Me Hupsista Keikkaan kokeneet ammattilaiset haluamme auttaa sinua juuri tässä tilanteessa! Toimimme niin, että yhteistyö kanssamme sujuu mahdollisimman helposti ja yksiviivaisesti ilman ylimääräistä jargonia, vaivaa ja hampaiden kiristystä.

Yritysjuhlat mielessä?

Järjestämme yrityksen pikkujoulut, murhamysteerit, pop up -pakopelit ja muut osallistavat viihdeohjelmat tilaisuuteesi. Olemme toteuttaneet monet unohtumattomat pikkujoulut ja yritysjuhlat viihteellisin ohjelmin 15 – 100 hengen ryhmille mm. Turussa, pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Kaipaavatko virkistyspäivät tai tykypäivät jotain uutta ja hyödyllistä?

Virkistyspäivät ja tykypäivät ovat tilaisuuksia, joilla voi olla monenlaisia funktioita. Tyhypäivät voivat kehittää henkilöstösi yhteistyötaitoja, kohottaa tiimihenkeä tai toimia henkilöstöä palkitsevana elämyksenä. Ehkä henkilöstöllä on tarve pysähtyä hetkeksi ja uppoutua sosiaalisia taitoja kehittävään yhdessäoloon ja unohtaa työasiat.

Kun on ollut jo monessa mukana, voi olla vaikeaa keksiä henkilöstön viihdykkeeksi jotain uutta.

Me autamme tässäkin. Olemme toteuttaneet ohjelmaa tilaisuuksiin yli kahdellesadalle asiakkaalle eri sektoreille. Voit luottaa siihen, että me haistamme sopivan ohjelmakokonaisuuden teidänkin porukallenne.

Anna siis virkistyspäivien toteuttaminen kokonaan tai osittain osaaviin käsiimme. Hoidamme puolestasi tarvittaessa kaiken ideoinnista toteutukseen, ja voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen ja tuottavaan työskentelyyn.

Miten me toimimme?

Kun tarvitset viihdyttävää ohjelmaa tai apua tilaisuutesi järjestämiseen, jätä meille tarjouspyyntö olennaisin tiedoin. Me vastaamme tarjouspyyntöösi 24h sisällä hintoineen päivineen. Tarvittaessa soitamme sinulle lisätietoja saadaksemme.