Tapahtumatuotantoa lisäkipinällä

Alkuvuoden tapahtumat ovat  jo täällä. Ohjelmaa ideoidaan ja skoutataan ja aikataulutetaan jo kovaa vauhtia. Kun tarvitset hyviä ideoita, tyyppejä ja toteutuksia tapahtumaasi, me toimimme!

Ystävänpäivä, Runebergin päivä, Laskiainen ja hiihtolomat. Naistenpäivä, pääsiäisviikko, Vappu, valmistujaisviikonloppu ja Juhannus! Näistä rakentuu tapahtumaviidakon kevät!

Älä anna kalenterin yllättää, vaan toimi nyt. Esiintyjät, osallistavat toimintapisteet ja muu ohjelma tehdään nyt!

Nyt on aika tehdä talven ja kevään tapahtumat

Aivojumppaa, tanssijalan vipatusta ja iloista meininkiä!  Hupsista Keikkaa on erikoistunut toteuttamaan osallistavaa ja 
elämyksellistä ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Voisiko joku näistä sopia teidän tapahtumiinne? 

Emme halua, että ihmiset kulkevat tylsän, luotaantyöntävän PR-pisteen ohi kauppakeskuksessa. Sen sijaan keksimme aina jonkin koukun toimintapisteiden tai myyntikojujen kohderyhmälle. Ideamme eivät lopu kesken! Kokeile vaikka!

Elämyksellisyyttä tapahtumiin ja PR-pisteille

Aina löytyy keino tehdä tavallisesta vähän hauskempaa. Hahmopalvelumme oli elävöittämässä TPS Perhepeliä Gatorade Centerillä. Aulaan perustettiin lasten suosikkiprinsessoiden tapaamispaikka, Meet & Greet ja glitteröinti-piste, joka houkutteli paikalle satoja lapsiperheitä magneetin lailla. Voisivatko hahmot elävöittää sinunkin tapahtumaa tai promootiota?

Pop up -pakopelit asiakkaiden huviksi ja aivojumpaksi. Elämyksiä jokaiselle kiireisen arjen keskellä vaikkapa Sokkolabyrintin peluuttamisen muodossa? Entäpä mystisen palapelin kokoamista, pulmien ja arvoitusten selvittämistä kauppakeskuksessa, messuilla tai marketissa?